torsdag 21 januari 2010

en massage for en klippning

salong Sara G fortsatter etablera filialer runt om i varlden. Vart senaste tillskot finns i Santa Marta, en stad langs den karibiska kusten i Colombia.
betalningen denna gang kommer att ske med en massage som jag har blivit utlovad.

for detta fantastiska event har jag forberett mig noga. var ute pa stan en svang tidigare idag nar Linus pluggade for att kolla runt lite och inhandla fornodenheter.
under min stadsvandring gick jag in pa Drogerian (apoteket) for att kopa en duschcreme, myggspray samt massageolja. da jag meddela pharmaseptikern vad som onskades log han lite sadar genant och forstaende. han gick runt en stund inne i affaren och tog fram de olika grejerna som jag skulle ha. en av flaskora stod pa en hylla med ett tygskynke for. han stallde upp allting pa disken framfor mig darefter presenterade han sig, vi skakade hand och han fragade en del artigheter som om jag akt bat hit, varifran jag kom, hur lange jag skulle vara har etc. sen tyckte jag att det blev lite konstig stamning, och jag hade sa klart inte tid att sta dar och snacka strunt nar jag hade en hel lista med saker som skulle inforskaffas infor morgondagens resa till djungeln/havet. sa jag betalade, sa adjo, skakade hand igen och gick vidare.
det var inte forens jag kom hem igen som jag insag att det jag kopt pa min knackiga spanska inte var massageolja utan glidmedel.
men det gar lika bra...

5 kommentarer:

tove sa...

haha! Det var en rolig liten historia såhär i den gråa Lunda vintern. Ni verkar ha det ljuvligt!

pusssssssssssssss

Anonym sa...

Hej,
Kul att du övar din spanska och lär dig något.
Kram pappa

Anonym sa...

hahaha PUSSSSSSSS /Lo

RosaBubbla sa...

*lol* sötnosen då! men det är ju toppen att du kan köpa glidmedel på spanska.... =P

Anonym sa...

hahahhahaaaaaha! sarasarafinsara, du e underbar! ska träffa jesper ikväll å pressa honom på info - jag vill, jag vill!
miss U, puss JessieJames